augusti 8, 2017

Betssons dotterbolag lanserar sin nya mobila sportbok — den bästa hittills

Betssons speldrivande dotterbolag har nu lanserat sin nya mobila sportbok på varumärkena Betsson, Betsafe och Nordicbet. De främsta förbättringarna rör användarvänlighet, gränssnitt och snabbhet. Den nya mobila sportboken är byggd på det egenutvecklade tekniska front end-ramverket OBG.

Betssons dotterbolag har gjort en mängd förbättringar av sitt sportbokserbjudande det senaste året. Erbjudandet är nu bredare och djupare i fler sporter, det omfattar fler live event, mer live streaming och, efter den senaste lanseringen, ett väsentligt förbättrat användargränssnitt. Den nya sportboken har blivit väl mottagen av kunderna under den inledande lanseringen: spelarna stannar längre på sajten, avvisningsfrekvensen är lägre och spelarna återkommer oftare till sajten.

"Detta är en stor förbättring av den mobila sportboken. Lanseringen ligger bra i tiden eftersom engelska Premier League startar denna helg och kunderna har redan visat att de gillar uppgraderingen. Vi förväntar oss att se full effekt av den nya mobila sportboken i det fjärde kvartalet," säger Ulrik Bengtsson, Koncernchef och VD, Betsson AB

 

För ytterligare information, kontakta:
Ulrik Bengtsson, VD och Koncernchef Betsson AB
+46 (0)8 506 403 00

Pia Rosin, VP Corporate Communications Betsson AB
+46 (0)73 600 85 00, pia.rosin@betssonab.com


Stäng fönstret | Tillbaka till toppen

Copyright 2018 Betsson AB